ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρτο… αλλιώς! Ο Άρης στη μάχη του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρώτο βήμα της πρόκρισης (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη μάχη των προημιτελικών του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρώτο βήμα της πρόκρισης (19:00 – PRESSARIS LIVE). Στο “Γ. Καραϊσκάκης”, εκεί όπου πριν τρεις μέρες γνώρισε την ήττα 1-0 από τους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα, η κιτρινόμαυρη ομάδα καλείται να το… πάρει αλλιώς να δείξει μέταλλο και χαρακτήρα και να φύγει με ένα σκορ που θα ανοίγει την πόρτα για το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Μυστικά ανάμεσα στους δυο αντιπάλους δεν υπάρχουν μετά και το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπράιαν Νταμπό, αλλά θεωρητικά θα έχει πιο έτοιμους δυο παίκτες στην επιθετική του γραμμή, τον Λουίς Πάλμα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η αποστολή του Άρη που παρέμεινε στην Αθήνα και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου είναι ήδη γνωστή για το σημερινό παιχνίδι. Αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία,  Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο και Νταμπό που είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Από την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε την αποστολή, καθώς θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο ματς, με τους Μαρσέλο και Φορτούνη να έχουν μικροπροβλήματα, ωστόσο θα είναι κανονικά ανάμεσα στις επιλογές του Ισπανού κόουτς.

Ωστόσο ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος, με τους Ινμπόμ Χουάνγκ και Αντρέα Ντόι να είναι οι μόνοι που ίσως ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι: Τιάγκο Μαρτίνς από την Πορτογαλία, με βοηθούς τους Αντρέ Κάμπος και Ούγκο Ριμπέιρο επίσης από την Πορτογαλία. Ως 4ος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος. Στο VAR θα είναι ο Ούγκο Μιγκέλ και AVAR ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).

Να σημειωθεί ότι δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ και η ρεβάνς αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top