Πάσαλιτς: “Έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα, να δούμε τι συμβαίνει στην τέταρτη περίοδο”

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς συνεχάρη συμπαίκτες και προποντικό τιμ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τόνισε όμως ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να αναζητήσουν τι φταίει και η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση της και πάλι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Βόσνιος γκαρντ δήλωσε αρχικά: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ για τη νίκη που πετύχαμε. Σκοράραμε 92 πόντους και θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Βλέποντας τη στατιστική δεν σουτάραμε πολλά τρίποντα, είχαμε ποσοστό 60% στα δίποντα. Στο επόμενο παιχνίδι δεν πρέπει να πάει τόσο ψηλά το σκορ, δεν πρέπει να πάει παραπάνω από 60-70 πόντους. Θα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στην τελευταία περίοδο. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα είναι πολύ κακή για μας. Ήμασταν 15 πόντους μπροστά και το παιχνίδι έγινε κλειστό στο τέλος. Παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν και την καλή απόδοση. Πήραμε και πάλι μια διαφορά και φτάσαμε στη νίκη”.

Πρόσθεσε πως “σίγουρα υπάρχουν παράγοντες που μας επηρεάζουν. Παίζουμε σε άδειο γήπεδο αντί να παίζουμε μπροστά σε έξι χιλιάδες κόσμο. Όλα αυτά επηρεάζουν όπως οι τραυματισμοί και η κούραση. Είμαστε μια καλή και συμπαγής ομάδα και καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και να διεκδικούμε τους στόχους μας”.

Σε ερώτηση για τους λόγους που ο Άρης έχασε τη διαφορά των 15 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο απάντησε: “Είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Ίσως πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και επέστρεψε. Η έλλειψη συγκέντρωσης είναι η αιτία για το come back του ΠΑΟΚ και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε”.

To Top