Παπανικολάου: “Όμορφο που επέστρεψα στο Παλέ, ο Άρης βγάζει υγεία”

Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε μετά από δυο χρόνια στο Αλεξάνδρειο κι όπως τόνισε αισθάνθηκε πολύ όμορφα. Ο πρώην παίκτης των κίτρινων υποστήριξε πως ο Άρης βγάζει υγεία, μίλησε για τη σχέση του με τον Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Ο 25χρονος φόργουορντ είπε αρχικά: “Πάντα τα συναισθήματα είναι ωραία όταν επιστρέφω στο Παλέ. Εδώ πέρασα πολύ σημαντικά χρόνια της ζωής μου και της καριέρας μου. Είναι όμορφο να επιστρέφεις και να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους ήσουν μαζί.

Κυρίως τον Λευτέρη Αρβανίτη που είναι τίμιος, αγαπάει τον Άρη. Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, όταν ήμουν στο εφηβικό κι αυτός ήταν έφορος. Μαζί κατακτήσαμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πραγματικά χαίρομαι για τον ίδιο αλλά και για τον Άρη, γιατί βγάζει υγεία και με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να πάει μπροστά, να πετύχει σπουδαία πράγματα”.

Συνέχισε λέγοντας πως “επίσης είναι σημαντική η παρουσία του νέου επενδυτή. Και παλιά ο Άρης είχε ανθρώπους που ήθελαν να επενδύσουν αλλά τότε το περιβάλλον ίσως να μην ήταν τόσο υγιές σε σχέση με τώρα”.

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του ο Παπανικολάου κι αν θα ήθελε να του δώσει κάποια συμβουλή επεσήμανε: “Δεν έχω να του δώσω κάποια συμβουλή. Για να είναι σε αυτό το επίπεδο, πέρα από ταλέντο σημαίνει και πολύ δουλειά.Αυτό πρέπει να συνεχίζει να κάνει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Το θετικό για τον Άρη και βγάζω εμένα απ’ έξω, είναι ότι έχει αρκετά παιδιά ταλέντα τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί για το παρόν και το μέλλον”.

To Top