Πάσαλιτς στο PRESSARIS: “Αν προσεγγίζουμε σωστά τα παιχνίδια, δεν φοβάμαι καμία ομάδα, ούτε τις πιο ισχυρές”

Μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις δεν βγαίνουν ούτε από το στόμα του Μουχάμεντ Πάσαλιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PRESSARIS κατέστησε σαφές ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη μακρύ δρόμο όμως υπογράμμισε ότι ο φετινός Άρης όταν προσεγγίζει σωστά τα παιχνίδια μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Πάσαλιτς θεωρεί πως ο κόσμος με την προσέλευση του στο γήπεδο επιβραβεύει με την παρουσία του την ομάδα ενώ υπογράμμισε ότι οι κίτρινοι θέλουν να πάρουν την επόμενη βδομάδα, στη Ρόδο τη ρεβάνς για την μοναδική εντός έδρας ήττα τους.

Πού πιστεύεις ότι οφείλονται τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Κόροιβο;

“Δεν παίξαμε τη συνηθισμένη μας άμυνα. Στη συνέχεια όμως βρήκαμε τον ρυθμό μας και την ηρεμία μας γιατί στο ξεκίνημα μπήκαμε λίγο νευρικοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Ξέρετε πως είναι αυτά… Αν παλεύεις και πολεμάς ο Θεός θα σε ανταμείψει…

Η άμυνα ήταν το “κλειδί” για έναν ακόμη αγώνα;

“Φυσικά. Επιπλέον, η ηρεμία και η ψυχραιμία που δείξαμε στις δύσκολες στιγμές και οι επιλογές μας στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν βρήκαμε τον ρυθμό μας τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον αντίπαλο”.

Ο κόσμος βρέθηκε στο πλευρό σας παρότι το παιχνίδι με τον Κόροιβο δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που χαρακτηρίζονται “εμπορικά”. Ποιο είναι το σχόλιο σου για την παρουσία του;

“Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις σε ένα γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο. Ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως συμβαίνει με τον Κόροιβο. Αυτό κάτι σημαίνει. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο κι αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό και νομίζω ότι αυτή η ομάδα το αξίζει με ότι κάνει μέχρι τώρα”.

Η πολύ καλή πορεία που πραγματοιείτε σας έχει δώσει έναν άλλον αέρα;

“Έχουμε αυτοπεποίθηση από την αρχή του πρωταθλήματος. Είναι θέμα προσέγγισης όλων των παιχνιδιών. Αν τα προσεγγίζουμε με τον σωστό τρόπο δεν φοβάμαι καμιά ομάδα στο πρωτάθλημα, ακόμη και τις πιο ισχυρές”.

Ο Άρης είναι τρίτος στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής.

“Δεν είναι κάτι που το έχουμε στο μυαλό μας, να τερματίσουμε δηλαδή τρίτοι ή τέταρτοι. Πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει. Απομένουν επτά αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου. Θα δούμε…”.

Πώς βλέπεις τον προσεχή αγώνα με τον Κολοσσό, στη Ρόδο;

“Ο Κολοσσός μας υποχρέωσε στην μοναδική εντός έδρας ήττα μέχρι τώρα. Έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο, να πάρουμε ένα είδος εκδίκησης για εκείνη την ήττα. Θέλουμε να πάρουμε απ΄αυτούς ότι μας πήραν στην έδρα μας. Αν θέλεις να είσαι ψηλά στη βαθμολογία πρέπει να νικάς μακριά από την έδρα σου και αυτό είναι κάτι που το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας”.

To Top