Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Πρόμπιερζ: “Ήρθα για να πολεμήσουμε”! (photos)

Πάτησε… Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, αλλά η δεύτερη. Την πρώτη ήρθε ως αντίπαλος με την ομάδα της Γιαγκελόνια, τη δεύτερη ως προπονητής του Άρη! 


To αεροπλάνο που μετέφερε τον 39χρονο Πολωνό προπονητή προσγειώθηκε στις 17:50 στη Θεσσαλονίκη, αφού είχε ακολουθήσει την πτήση Βαρσοβία-Βουκουρέστι-Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις έξι εμφανίστηκε από την έξοδο των πτήσεων εξωτερικού, εκεί όπου τον περίμενε ο τιμ μάνατζερ του Άρη Αγαπητός Αμπελάς.

Ο Πρόμπιερζ περιμένει τις αποσκευές του και σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για το Κλεάνθης Βικελίδης. Στις 8.30μ.μ. είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Άρη. Εκεί θα βρεθεί ο Πολωνός προπονητής, προκειμένου να κάνει την πρώτη γνωριμία με την νέα του ομάδα, τους νέους ποδοσφαιριστές και να… ξαναθυμηθεί το γήπεδο, το οποίο θα είναι πλέον το νέο του «σπίτι».

Λίγο μετά τις 6.20μ.μ. ο Πρόμπιερζ μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου που τον περίμεναν τονίζοντας: «Ήρθα για τον Άρη για να πολεμήσουμε… Θα δώσουμε τη μάχη μας για τον Άρη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό. Σιγά, σιγά θα μάθω ελληνικά και εσείς ελπίζω τη… γλώσσα μου. Ο Άρης ήταν μοναδική ευκαιρία για μένα. Δεν το σκέφτηκα πολύ.  Τον Άρη τον ήξερα από τα παιχνίδια με την Γιαγκελόνια για το Γιουρόπα λιγκ».

probierz1-AFIXIΣτη συνέχεια και με αφορμή το ερώτημα εάν θα καθίσει στον πάγκο των κίτρινων αύριο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: “Δεν ξέρω ακόμη αν θα καθίσω στον πάγκο αύριο. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε μαζί. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη μετά απο δύο χρόνια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Είμαι έτοιμος να δουλέψω. Το βασικό είναι η ομάδα να έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και να έρθει μία νίκη ώστε μέσα από αυτή να πορευτούμε στη συνέχεια”.
 
Ο Πρόμπιερζ πήρε τις αποσκευές του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε για το γήπεδο της νέας του ομάδας.

To Top