Πέμπτη το ραντεβού της διοίκησης με τους «πέντε», υπό συζήτηση η παραμονή κάποιων από αυτούς

Η «μαύρη λίστα» του Λούκας Αλκαράθ είναι δεδομένη, έγιναν συγκεκριμένες κινήσεις και δρομολογήθηκε η αποχώρηση των ποδοσφαιριστών. Πώς έχει, όμως, αυτή τη στιγμή το θέμα;

Κατ’ αρχήν, όπως είναι γνωστό, οι Γκέσιος, Ψυχογιός, Ασλανίδης, Γιώρης και Κοτσώνης, με απόφαση του Ισπανού προπονητή ανήκουν στην κατηγορία, που δεν υπολογίζει στα πλάνα του.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση τους έδωσε άδεια μέχρι και σήμερα 2 Ιανουαρίου, τη στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα ξεκίνησε από τις 30 Δεκεμβρίου την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της περιόδου με τον Πανιώνιο.

Ο Άγγελος Σπυρίδων τελικά θα έχει την Πέμπτη συνάντηση με τους «πέντε» που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ. Αντικείμενο συζήτησης ο τρόπος αποδέσμευσης τους. Τη στιγμή πάντως, που κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει ακριβώς με τη φορολογική ενημερότητα και το κατά πόσο θα μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί για κάποιους η θέση του προπονητή σε συνεργασία με τη διοίκηση (έγινε ήδη μια προεργασία), με βάση, πάντα, τις ανάγκες που θα προκύψουν από το «πάρε-δώσε» του Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης θα γίνει προσπάθεια να μπει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας.

To Top