Πρώτο διοικητικό συμβούλιο της χρονιάς στην ΠΑΕ παρουσία της ΚΜΑ με βασικό θέμα το άρθρο 99

Οι μέρες δεν… περισσεύουν στον Άρη. Κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο. Με αυτό το σκεπτικό πραγματοποιείται σήμερα την 2η μέρα του νέου χρόνου το πρώτο διοικητικό συμβούλιο στην κίτρινη ΠΑΕ, παρουσία της ΚΜΑ.

«Μετά τις 12 Ιανουαρίου θα μπορούμε να είμαστε πιο ήσυχοι όλοι. Μέχρι τότε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», είπε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο Γιάννης Ψηφίδης, μετά τις καθιερωμένες ευχές, ενώ και ο Άγγελος Γρόλλιος παραδέχθηκε ότι: «οι μέρες που απομένουν είναι ελάχιστες, μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά».

Βασικό και κυρίαρχο θέμα συζήτησης, (τι άλλο;) από το άρθρο 99. Στις 11 Ιανουαρίου είναι το δικαστήριο για την πλήρη υπαγωγή της κίτρινης ΠΑΕ, η οποία και θα δρομολογήσει την παρουσία των κίτρινων στον δρόμο της επιβίωσης.

Θα γίνει η τελική καταμέτρηση των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι τώρα, η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές και θα οριστούν οι τελικές κινήσεις, ώστε η ΠΑΕ Άρης να είναι έτοιμη για τη «μητέρα των μαχών».

Πέρα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, παρόντα είναι και τα μέλη της ΚΜΑ, σε μια προσπάθεια συντονισμού των ενεργειών και εφαρμογής στην πράξη, άλλωστε, της κοινής πορείας στο καυτό θέμα του άρθρου 99.

To Top