ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέντε αναμετρήσεις το Σάββατο, Tετάρτη το ΠΑΟΚ-Άρης

Πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο για την έβδομη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αίαντα στο κλειστό του Ρέντη. Η ομάδα του Πειραιά είναι το τεράστιο φαβορί κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρκόπουλο.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη θέλει να συνεχίσει το σερί της μετά την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Άρη. Το ματς ωστόσο κρύβει παγίδες αφού εκτός των άλλων το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του λόγω τιμωρίας. Το Μαρκόπουλο προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Πανναξιακό. Το ματς θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι του ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στο youtube. Ο Πανναξιακός φιλοξενεί τη Θέτιδα σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής.

Η ομάδα της Νάξου προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο. Η Θέτιδα θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς. Το ρόλο του φαβορί θέλει να επιβεβαιώσει ο ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλυσιακός προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα. Να ανέβει βαθμολογικά θέλει ο Πορφύρας που φιλοξενεί την Ηλιούπολη. Η ομάδα του Πειραιά έχει πέντε βαθμούς ενώ η ομάδα της Ελένης Μεμετζή δεν έχει κερδίσει ακόμη σετ.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Νοεμβρίου16.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Π.Σ. Αίας
19.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Μαρκοπούλου
19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – ΑΣΠ Θέτις
19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ο. Θήρας
20.00: Α.Ο.Φ.Πορφύρας – Γ.Σ.ΗλιούποληςΤετάρτη 4 Δεκεμβρίου 
19:30: ΠΑΟΚ – Άρης

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1. ΑΟ Θήρας 17
2. Ολυμπιακός 15
3. Θέτιδα Βούλας 15
4. Παναθηναϊκός 13
5. ΠΑΟΚ 10
6. Πανναξιακός 10
7. Άρης 9
8. Μαρκόπουλο 7
9. Πορφύρας 5
10. Ηλυσιακός 5
11. Αίαντας Ευόσμου 1
12. Ηλιούπολη 0

To Top