Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Έμερι στην Άρσεναλ

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της διακοπής της συνεργασίας του με την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι αποχαιρέτησε και τους πάντες στην ομάδα με ένα μήνυμα που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σε αυτό ο Ισπανός μιλά εκφράζει την εκτίμησή του σε όλους στην ομάδα και τους ευχαριστεί για την στήριξή τους σε όλη την παρουσία του στον πάγκο αυτής.

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος από συναισθήματα και θαυμάσιες στιγμές και άλλες πικρές στιγμές. Όμως ποτέ δεν πέρασε μια ημέρα να μην σκεφτώ το πόσο τυχερός είμαι που δουλεύω στην ομάδα αυτή με αυτούς τους παίκτες και τους συνεργάτες», αναφέρει ο Έμερι και συνεχίζει απευθυνόμενος στους οπαδούς.

«Σε όλους τους οπαδούς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί με βοηθήσατε να καταλάβω και να αισθανθώ το μεγαλείο της Άρσεναλ. Σε όλους εσάς που μας στηρίξατε, σε όλους εσάς που ήρθατε στο γήπεδό, σε όλους όσοι περιμένατε μέσα στη βροχή και το κρύο για να με ευχαριστήσετε μετά από ένα παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι δούλεψα με πάθος και αφοσίωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

To Top