ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε φορ, οι εξής… δυο για τον Άρη!

Στο ίδιο έργο θεατές… Ο σοβαρός τραυματισμός του Μοχανάντ Άλι έφερε στην επιφάνεια ένα σημαντικότατο πρόβλημα για τον Άρη, σε ό,τι αφορά στη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Ο Άρης διαθέτει πέντε σέντερ φορ στο ρόστερ του, ενεργοί αυτή τη στιγμή είναι οι δύο, οι οποίοι, όμως, φανερά δυσκολεύονται να βρούνε το δρόμο στα αντίπαλα δίχτυα!

Το περασμένο καλοκαίρι, πριν τους αγώνες με την Αστάνα για το Europa Conference League, ο Άρης διέθετε τρεις σέντερ φορ, τον εξής… έναν: τον Δημήτρη Μάνο. Ο λόγος; Ο μεν Κώστας Μήτρογλου ενώ ξεκίνησε καλά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στα Τρία Πέντε Πηγάδια, τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός της αποστολής που πήγε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο, ο δε Κρίστιαν Λόπεθ ήταν και εξακολουθεί να είναι σε φάση αποθεραπείας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού, που είχε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Καρταχένα. Για τον Ισπανό πάντως, τα νέα αναφέρουν ότι υπάρχει ένα φως στο τούνελ να επιστρέψει τον Νοέμβριο, αν και ακόμη είναι νωρίς για μια τέτοια πρόβλεψη.

Μετά τους αγώνες με την Αστάνα, κι αφού αποκλείστηκε ο Άρης, προστέθηκαν στο ρόστερ άλλοι δύο φορ. Αποκτήθηκαν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, καθόσον κόστισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του από τη Φούλαμ, και ο Μοχανάντ Άλι, ως δανεικός αυτός από την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ.

Παρά τις προσδοκίες τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Ο Μάνος έχει μείνει ως τώρα στο ένα και μοναδικό γκολ που έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν, αυτό στην ρεβάνς με την Αστάνα, στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Καμαρά επίσης μετράει μόνο ένα γκολ ως τώρα, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, εντός έδρας, για τη Super League 1.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο Άρης το επόμενο διάστημα θα πορευτεί με τους Καμαρά και Μάνο. Θα περιμένει την επιστροφή του Λόπεθ, ενώ ο Μήτρογλου πολύ δύσκολα θα μπει ξανά στο πλάνο του Μάντζιου και ο Άλι χάνει όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου της σεζόν, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο δεξί γόνατο.

To Top