ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει για τον Μοχάναντ Άλι

Ξεκαθαρίζει η διαχείριση της κατάστασης του Μοχάναντ Άλι και του σοβαρότατου τραυματισμού του. Όπως είναι γνωστόν, τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Ιρακινός επιθετικός καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο, δηλαδή ρήξη χιαστού.

Η έλευση του ατζέντη του θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο. Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του 21χρονου Ιρακινού φορ για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη πότε θα μπει στο χειρουργείο και αν η επέμβαση θα γίνει στη χώρα μας ή στο Κατάρ.

Παίκτες, προπονητές και άπαντες στον Άρη βρίσκονται στο πλευρό του Άλι στηρίζοντάς τον μετά τον σκληρό και άτυχο τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σαφώς και πρόκειται για μια δύσκολη διαχείριση από όλες τις πλευρές. Και για τον άτυχο επιθετικό και για φυσικά για την ομάδα.

Παράλληλα, το δικό μήνυμα έστειλε ο Μοχάναντ Άλι μέσω των social media. O Ιρακινός απευθύνθηκε στους φιλάθλους, εκφράζοντας το ευχαριστώ, αλλά και καταθέτοντας μια υπόσχεση.

“Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα. Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω πιο δυνατός”, όπως αναφέρει ο μεγάλος άτυχος του Άρη.

To Top