Πέρασαν Αστέρας και Ολυμπιακός από Πλατανιά και Πανθρακικό

Ανώτερος ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε εκτός έδρας τον Πλατανιά (3-0) και μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μια νίκη που είναι η 11η συνολικά στο πρωτάθλημα και η 3η εκτός έδρας. Κόρνερ από τα αριστερά του Ντε Μπλάσις, κεφαλιά από τον Πάπα Σανκαρέ από το πρώτο δοκάρι και 1-0, με τον αμυντικό του Αστέρα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 33′ ο Ντε Μπλάσις έδωσε διαγώνια ασίστ στον Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος με δεξί πλασέ έκανε το 2-0. Στο 35′ αυτή τη φορά ασίστ από τον Ναβάρο, με τον Περόνε να κάνει σε ρυθμό προπόνησης το 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΣΚΟΡΕΡ: 12′ Σανκαρέ, 33′ Ναβάρο, 35′ Περόνε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 32′ Ορτέγκα, 45+1 Κανακούδης,

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κάστελς (64′ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46′ Τσιντί), Αναστασάκος, Ποτουρίδης, Κάλαιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46′ Μαραγκουδάκης), Τετέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Σανκαρέ (82′ Κάστελς), Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος (68′ Φραγκουδάκης), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (76′ Καφά), Περόνε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα και προσπάθησε με σέντρες να «κλέψει» το ματς στην Κομοτηνή από τον καλοστημένο Πανθρακικό και τελικά τα κατάφερε με το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ του Κοντρέρας στο 86ο λεπτό (1-0).

ΣΚΟΡΕΡ: 86′ Κοντρέρας

ΔΟΚΑΡΙ: 23′ Μουνάφο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 78′ Χρήστου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά (81′ Κοντογουλίδης), Τζάνης (89′ Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Σερφά, Χρήστου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο (76′ Φέισα), Μασάντο, Τζιμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (58′ Μήτρογλου), Αμπντούν (83′ Φετφατζίδης).

To Top