Υπό το βλέμμα του Ρομπέρτο Κάρλος νίκη της Ξάνθης στην Τούμπα (0-1)

Η Ξάνθη με γκολ του Ονουάτσι υπό το βλέμμα του Ρομπέρτο Κάρλος υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εφετινή ήττα στην Τούμπα (1-0) και τον γκρέμισε από την δεύτερη θέση.

Παράλληλα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ξάνθη παρουσιάστηκε άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδωσε χώρους στους γηπεδούχους. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ είχε πολλά κενά ανάμεσα στις γραμμές του και φάνηκε κουρασμένος μετά την πρόκριση επί της Καλλιθεάς στο Κύπελλο.

Επίτιμος καλεσμένος των γηπεδούχων στην Τούμπα ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος. Στα επίσημα της Τούμπας βρέθηκε και ο εκλέκτορας της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος που τα είπε με Τσιστιακόφ και Κάρλος Κάρλος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 45’+1′ Ονουάτσι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 21′ Κάτσε, 80′ Κατσουράνης – 9′ Ντιέ, 47′ Παϊτο, 88′ Γούτας

ΔΟΚΑΡΙΑ: 39′ Μάνταλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης (62′ Λίνο), Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Kωνσταντινίδης, Λάζαρ (80′ Φωτάκης), Kάτσε (62′ Γκαρσία), Κατσουράνης, Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Παϊτο, Μάνταλος (78′ Πρίττας), Φλίσκας (59′ Βασιλακάκης), Σμiθ (83′ Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Ονουάτσι.

To Top