Πέρασαν 39 μέρες από την εκδίκαση του 99, “έρχεται” η απόφαση

Στις 26 Απριλίου είχε εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Έχουν περάσει 40 μέρες από τότε και λογικά είναι θέμα ημερών για να εκδοθεί η απόφαση και να γνωρίζει η διοίκηση πώς θα κινηθεί. Είναι το πιο βασικό θέμα αυτή τη στιγμή για την ομάδα, εννοείται πιο βασικό και από όλα όσα αφορούν το αγωνιστικό.

Ενδείξεις δεν μπορούν να υπάρχουν όταν πρόκειται για δικαστική απόφαση, αλλά είναι γεγονός πως από τότε, από τις 26 Απριλίου, υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία για την θετική έκβαση της υπόθεσης, υπό την έννοια των δεδομένων που διαμορφώθηκαν με την απουσία του δημοσίου και των περισσότερων πιστωτών.

Η υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 θα κάνει την “ζωή” της εταιρείας πιο εύκολη, θα δώσει βαθιά ανάσα και θα συμβάλλει στην πιο εύρυθμη λειτουργία της, κάτι που σαφέστατα θα έχει επίπτωση και στο αγωνιστικό.

Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη η έκδοση απόφασης μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς το αργότερο την επόμενη βδομάδα θα γνωρίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ την οριστική εξέλιξη.

 

To Top