Τα… 168 ευρώ ταμείο, ο νέος έλεγχος με έμφαση στην «Αρης-Εμπορική» και το «όχι» στη συνδιοίκηση

Τη Δευτέρα έγινε μια πρώτη (επίσημη) συνάντηση γνωριμίας των διοικητικών συμβουλίων της ΠΑΕ και της ΚΜΑ, ενώ βγήκε και σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υπάρχουν κοινά σημεία πλεύσης και ο μεγάλος στόχος της επανεκκίνησης των δυο φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειπώθηκαν κάποια σημαντικά πράγματα, πέρα από τα όσα διαδικαστικά συζητήθηκαν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης φέρεται να τόνισε ότι «παρέλαβε μια ποδοσφαιρική εταιρία με… 168 ευρώ ταμείο και δεκάδες ανοιχτά μέτωπα», ενώ δεν έκρυψε μια πρώτη ένσταση σε ότι αφορά ένα κλίμα καχυποψίας που «εισπράττει» με το καλημέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανοικτός σε κάθε έλεγχο, όσο τακτικά και αν κρίνουν τα μέλη του φορέα απαραίτητα, ενώ είναι αποφασισμένος πέραν του πορίσματος που θα προκύψει από τον έλεγχο της NEXIA, να διενεργηθεί και νέος έλεγχος με έμφαση στην «Αρης-Εμπορική»!

Το τρίτο σημείο που τονίστηκε με έμφαση στη συζήτηση είναι ότι η νέα διοίκηση της ΠΑΕ «δεν σκοπεύει να “συνδιοικήσει” την εταιρία με την ΚΜΑ», θα εφαρμόσει δική της τακτική και πολιτική κι ανάλογα θα κριθεί από τα μέλη του Άρη!

 

To Top