Πέρασε από το Λονδίνο η Σαουθάμπτον (video)

Τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τους διώκτες της αύξησε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη σημερινή της «επαγγελματική» νίκη επί της Μπρέντφορντ, ενώ η Σαουθάμπτον με απίστευτη ανατροπή πέρασε από το Λονδίνο με 3-2 επί της Τότεναμ, η οποία έχασε την «χρυσή» ευκαιρία να βρεθεί μία ανάσα από την 4η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο αρκούσαν στην πρωτοπόρο της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, να φτάσει στην 19η νίκη της στο πρωτάθλημα σε 24 ματς και να αποσπαστεί προσωρινά με +12 βαθμούς από την δεύτερη Λίβερπουλ, που έχει όμως, δύο ματς λιγότερα (το πρώτο είναι το βράδυ της Πέμπτης με την Λέστερ).

Η Τότεναμ προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της επί της Σαουθάμπτον, ωστόσο, οι «Άγιοι» όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά να φύγουν με το τεράστιο «διπλό» από το Λονδίνο. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπέργκουιν σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε.

Πάρα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε στο «Βίλα Παρκ» η Λιντς, με το εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στην Άστον Βίλα. Τα «παγώνια», μάλιστα, «επέστρεψαν» από το 3-1 που βρέθηκαν να χάνουν στο 43ο λεπτό.

Με τους Τζόλη και Γιαννούλη στον πάγκο, η Νόριτς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με το 1-1 που παραχώρησε στην Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η «αυλαία» της 24ης ημέρας άνοιξε στις 18 Ιανουαρίου, όταν η Τσέλσι έδωσε τον εκτός έδρας αγώνα της με την Μπράιτον, λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που διεξάγεται το διάστημα 3-12 Φεβρουαρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

To Top