«Πέσε για να… πέσω» και αναμονή για τον Αγκάνθο και «τ’ άλλα παιδιά»!

Ο Άρης έκανε τις πρώτες συναντήσεις με μια σειρά παικτών, κυρίως μέσω των μάνατζερ τους. Οι διοικούντες άκουσαν κάποια πράγματα, είπαν τα δικά τους, το ίδιο και η πλευρά των ποδοσφαιριστών. Απομένουν, πλέον οι οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε ότι αφορά την περίπτωση Αγκάνθο, οι προθέσεις είναι σαφείς από τον Άρη: να… πέσει στις απαιτήσεις του (βάσει του προσύμφωνου) για να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Άρης. Οι κίτρινοι περιμένουν την απάντησή του.

Μέχρι στιγμής οι κίτρινοι και ειδικότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε είτε με τους παίκτες, είτε με τους ατζέντηδες για να ξεκαθαρίσει κυρίως τις παρακάτω υποθέσεις

1. Γιαννιώτας: Συνάντηση με τον ίδιο. «Σε θέλουμε στον Άρη» ήταν το μήνυμα των κίτρινων, με την προοπτική νέου συμβολαίου (λήγει Ιούνιο 2014) συνεργασίας και αυξημένες αποδοχές και ρήτρα μεταγραφής. Ο Γιαννιώτας δεν απάντησε. Οδεύει προς την έξοδο (όλα δείχνουν ότι καταλήγει στη Φορτούνα).

2. Διούδης: Συνάντηση με τον ίδιο. Τονίστηκε η μεγάλη θέληση της νέας διοίκησης να ανανεώσει τη συνεργασία τους από τώρα (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014), με αυξημένες αποδοχές. Ο Διούδης άκουσε με ικανοποίηση τα λόγια του Ηλιάδη και τον παρέπεμψε στον ατζέντη του μια και ο ίδιος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

3. Οικονομόπουλος: Συνάντηση με τον ίδιο. Το συμβόλαιο του τελείωσε. Του έγινε πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο στον Οικονομόπουλο, υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες. Όλα δείχνουν ότι θα κλείσει θετικά το θέμα. Είναι κάτω των 24 χρόνων, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα αριθμητικό με την ανανέωση.

4. Παπαστεριανός: Συνάντηση με τον μάνατζερ του. Το συμβόλαιο του έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει αμοιβαία διάθεση συνεργασίας. Η πλευρά του παίκτη δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Άρη θέτει φυσικά θέμα με τις παλαιότερες οφειλές. Δυο είναι τα λεπτά σημεία. Το πρώτο είναι οι οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια που φτάνουν τα 230.000 ευρώ. Το δεύτερο είναι ότι σε σχέση με τις αποδοχές που είχε (190.000 ευρώ) θεωρείται να ανταποκριθεί ο κιτρινόμαυρος σύλλογος. Εάν παραμείνει θα είναι μια από τις τέσσερις ανανεώσεις που έχει δικαίωμα ο Άρης.

5. Παπαζαχαρίας: Όπως ακριβώς παραπάνω. Απλά οι παλαιότερες οφειλές είναι αρκετά λιγότερες σε σχέση με τον Παπαστεριανό.

6. Αγκάνθο: Συνάντηση με τον μάνατζερ του. Ζητήθηκε από τον Άρη διαφοροποίηση των όρων του προσύμφωνου που υπέγραψε η διοίκηση Ψηφίδη τον περασμένο Ιανουάριο. Το προσύμφωνο αναγνωρίζεται, αλλά ζητήθηκε να υπάρχει είτε μια μείωση (200.000 ευρώ προβλέπει τον πρώτο χρόνο!), είτε κάποια ποσά να δοθούν με την μορφή πριμ ή μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ, στο πλαίσιο της δυνατότητας της ομάδας να εξυπηρετήσει τη συμφωνία, αλλά και για να υπάρχει μια ισορροπία του ρόστερ, σε οικονομικό επίπεδο.

Η πλευρά του Άρη έθεσε παράλληλα κι ένα σκεπτικό σχετικά με την παρουσία του Ισπανού (τραυματισμοί, κάρτες κτλ) που είχαν πέρσι ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια.

Ο ατζέντης θα ενημερώσει τον Αγκάνθο για το τι προτάθηκε από τον Άρη και ο Ισπανός θα απαντήσει. Εάν παραμείνει θα είναι μια από τις τέσσερις ανανεώσεις που έχει δικαίωμα ο Άρης.

7. Κοέλιο: Συνάντηση με τον μάνατζερ. Η υπόθεση Κοέλιο έχει να κάνει με δυο παραμέτρους. Κατ’ αρχήν εάν τον δανεικό εκ νέου  η Μπενφίκα, στην οποία ανήκει και κατά δεύτερο εάν αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή. Εάν παραμείνει θα είναι μια από τις τέσσερις ανανεώσεις που έχει δικαίωμα ο Άρης.

Εκπροσώπηση είχαν και οι Πουλίδο, Ψυχογιός, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο, αλλά έχουν και… λαμβάνειν από τον Άρη.

 

To Top