Ο Βανγκέλι στο “σπίτι” του! Η καρδιά του παραμένει… κιτρινόμαυρη! (photo)

Δεν έκρυψε ποτέ ότι μπορεί να βρίσκεται στην Ουκρανία, αλλά η καρδιά του συνεχίζει να χτυπάει σε… κιτρινόμαυρους ρυθμούς. Ο Χρήστος Βανγκέλι ξέρει ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης «ζει» ένα δικό του «κομμάτι», από τη ζωή και την καριέρα του.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βανγκέλι στο Ουκρανικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Τσερνομόρετς κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου κατακτώντας την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα η ομάδα της Οδησσού έκανε πολύ καλή πορεία στο κύπελλο Ουκρανίας φτάνοντας στον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια και μεγαθήριο της χώρας Σαχτάρ.

Ο πρώην αμυντικός του Άρη είχε για ακόμα μια χρονιά σημαντική παρουσία στην βασική εντεκάδα της Τσερνομόρετς, μένοντας και ο ίδιος ικανοποιημένος από την συνεργασία.

Τις τελευταίες μέρες ο 28χρονος βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα συνδυάσει διακοπές και ξεκούραση κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.  

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφτηκε το Κλεάνθης Βικελίδης, στο… “σπίτι” του, για να χαιρετίσει γνωστούς και φίλους, κάτι που κάνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτεί την πόλη.

Ο Άρης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην καρδιά του πρώην Χρήστου, καθώς ο ίδιος δεν κρύβει ότι είναι φανατικός οπαδός της ομάδας και ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στο σύλλογο.

Εμείς τον συναντήσαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μέσω του PRESSARIS έδωσε ευχές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των κίτρινων, προσδοκώντας και ο ίδιος «καλύτερες μέρες».

 

To Top