“Πέταξε” για Σικάγο ο Ντέιβις, ανοιχτή η… επιστροφή του

Ο Ρον Ντέιβις αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Σικάγο. Ολοκλήρωσε την χρονιά του με τον Άρη, μιλώντας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή πριν από μερικές μέρες και η επιστροφή του είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε το ταξίδι του για την επιστροφή του στη γενέτειρά του, το Σικάγο. Ο Ντέιβις έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους προπονητές του Άρη, όχι μόνο για την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βαγγέλης Αλεξανδρής… δεν θέλει να ψάξει για άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και θεωρεί πως ο Ντέιβις τον καλύπτει απόλυτα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο 29χρονος γκαρντ είχε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες κανονικής διάρκειας. Στα πλέι οφ δεν τα πήγε καλά (7π. σε δύο αγώνες), αλλά οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα αναγκαίο κακό…

Στο Γιούροκαπ, ήταν πιο παραγωγικός, με 12,1 πόντους μέσο όρο σε 12 αγώνες, είχε όμως και 3,7 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

To Top