Πήγε… ταμείο ο Ντίκο, σε αναμονή ο Φατί

Δυο από τα ανοιχτά μέτωπα που απασχολούν τον Άρη τις τελευταίες μέρες από το μέτωπο των ποδοσφαιριστών είχαν να κάνουν με τις περιπτώσεις των Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί. Ο πρώτος πέρασε από το ταμείο, ο δεύτερος βρίσκεται στη φάση της… πιεστικής αναμονής.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η στάση που κράτησαν οι δυο παίκτες τις τελευταίες μέρες ήταν ουσιαστικά ένα «τελεσίγραφο» προς την κιτρινόμαυρη διοίκηση… Σε συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον Φράνσις Ντίκο και τον εκπρόσωπό του πριν δυο μέρες, η πλευρά του αμυντικού από την Γκάνα με δανέζικο διαβατήριο, ήταν πιεστική: «η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, δείξαμε όλη την καλή διάθεση εδώ και βδομάδες, όμως, δεν υπήρξε ανταπόκριση. Εφόσον δεν μπουν χρήματα και αυτήν τη φορά, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την νόμιμη οδό…».

Με άλλα λόγια, δηλαδή, ο Ντίκο διεμήνυσε ότι εφόσον σήμερα το πρωί δεν έβλεπε στον τραπεζικό του λογαριασμό την δόση που του οφείλεται και του την έχει υποσχεθεί η διοίκηση, τότε θα βάδιζε κι αυτός στο δρόμο της προσφυγής!

Τελικά, ο Ντίκο «πέρασε» από το… ταμείο και πήρε τα χρήματα της πρώτης συμφωνημένης δόσης γεγονός που «παγώνει» τις όποιες αρνητικές εξελίξεις και ανακουφίζει την ομάδα, από ένα σημαντικό «αγκάθι».

Το ίδιο… τελεσίγραφο έχει γνωστοποιήσει και ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος πυκνά-συχνά έχει παραπονεθεί δημόσια στις συνεντεύξεις του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στους κίτρινους. Ο ίδιος θεωρεί ότι «έχει εξαντλήσει τα όρια του».

Στον Γάλλο, οι άνθρωποι του Άρη υποσχέθηκαν για μια ακόμη φορά ότι θα τακτοποιήσουν τις οφειλές και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα…

To Top