Πέφτει στη… Δ΄ εθνική ο Ηρακλής;

Συνεδριάζει σήμερα (13.00) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων για τους οποίους υπάρχει εκκρεμότητα και να εκδώσει πιστοποιητικά συμμετοχής στα πρωταθλήματα.

Στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας βρήκε ελλείψεις στους φακέλους των Διαγόρα, Γιαννιτσών, Νίκης Βόλου, Αετού Σκύδρας, Εορδαϊκού, Ρόδου, Τρικάλων, Ηλιούπολης, Εθνικού, Καρδίτσας, Παναιγιάλειου, Βοτανιακού, Ιωνικού και Ηρακλή.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ηρακλής που έχει ήδη υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ 2 με απόφαση της ΕΠΟ δεν είχε καταθέσει φάκελο και ζητούσε νέα διορία περιμένοντας την απόφαση του εφετείου Αθηνών για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ομοσπονδίας.

Όμως, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα δεν θα δοθεί διορία και σε περίπτωση που δεν έχει αλλάξει κάτι θεαματικά και αν ο Ηρακλής δεν καταθέσει πλήρη φάκελο τότε δεν θα του δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής και θα πέσει στη Δ’ Εθνική.

Κύκλοι της επιτροπής σχολίαζαν ότι αυτή η τακτική ίσως έχει να κάνει με την υλοποίηση του «ή στη Σούπερ Λίγκα ή στη Δ’ Εθνική» που έβγαινε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη από τη διοίκηση της ομάδας.

Το ίδιο δρόμο, δηλαδή της οικειοθελούς πτώσης στη Δ’ Εθνική φέρονται να έχουν επιλέξει ομάδες όπως η Ηλιούπολη, ο Εθνικός, ο Ιωνικός κ.α.

Επίσης στη σημερινή της συνεδρίαση η ΕΕΑ θα ασχοληθεί με τους φακέλους των ομάδων της Α1 μπάσκετ. Εννέα από αυτές έχουν ελλείψεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ΚΑΕ που δεν θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό.

 

Πηγή: soccerplus.gr

 

To Top