ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέφτει το βάρος στην εκκαθάριση, σε αναμονή για το Νέο Ρύσιο

Θέμα χρόνου θεωρείται η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ του Άρη και των υπολοίπων ομάδων, έχει αναγάγει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ως τυπική διαδικασία.

Άπαντες εντός του συλλόγου, στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, που αποτελεί και με τον δεύτερο μεγάλο στόχο της χρονιάς, τον οποίο και αυτό έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση και με τον νομικό του εκπρόσωπο, Άρη Μαστρογιάννη, ο οποίος έχει αναλάβει την περάτωση της διαδικασίας.

Το “εμπόδιο” του Νέου Ρυσίου, είναι αυτό που προβληματίζει την πλευρά του 37χρονου επιχειρηματία και κυρίως το κατά πόσο θα είναι σε θέση το δικαστήριο να εκδικάσει την υπόθεση στις 25/2. Την Δευτέρα, θα γίνει γνωστό, εάν και εφόσον η αποχή των δικηγόρων από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η απεργία θα πάψει, οπότε και θα εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, προκειμένου να οριστεί μία τιμή εκκίνησης στον πλειστηριασμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου και να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα για την συνέχιση της εκκαθάρισης.

To Top