“Πέφτουν” οι υπογραφές, ενημερώνεται η FIBA, βγαίνουν τα δελτία!

Η διαδικασία συλλογής όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σταλούν στην FIBA για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών και να αποκτήσει δικαίωμα ο Άρης να χρησιμοποιήσει τους Αμερικανούς του ολοκληρώνεται, ίσως και στην διάρκεια της ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να παίξει πλήρης στον επόμενο αγώνα.

Οι κίτρινοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Γάιο Σκορδίλη από την περασμένη Παρασκευή και βρίσκονταν από τότε σε διαδικασία ανταλλαγής των συμφωνητικών για υπογραφή.

Στην τελική της ευθεία μπήκε και η υπόθεση Πάουνιτς, με την πλευρά του Σέρβου γκαρντ να αποδέχεται την πρόταση της ΚΑΕ Άρης για τον διακανονισμό της οφειλής.

Αν όλα πάνε καλά είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα η FIBA να ενημερωθεί επισήμως για τους διακανονισμούς με τους δύο παίκτες για τους οποίους υπάρχει το απαγορευτικό από τις 25 Ιανουαρίου. Αυτόματα θα δώσει εντολή στην ΕΟΚ να εκδώσει δελτία στους Κλιφ Κόλιμον, Οράιον Άουτερμπριτζ και Τσέιζ Σάιμον, οι οποίοι και θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

 

To Top