Ο Νταμπίζας, ο Άρης και η προοπτική της συνεργασίας!

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά στα 39 του χρόνια δεν είναι μακριά από το ποδόσφαιρο. Ο πρώην διεθνής αμυντικός στα γήπεδα ως θεατής, πια, ενώ στα τελευταία παιχνίδια των κίτρινων δίνει το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η παρουσία του δεν είναι τυχαία! 

Ο Νταμπίζας ήταν παρών τόσο στον αγώνα με την Κέρκυρα, όσο και με τον ΟΦΗ, ενώ είδε τους κίτρινους και στην Αθήνα τον αγώνα του Πανιωνίου με τους κίτρινους στη Νέα Σμύρνη,  αλλά και στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι μπορεί να έφυγε από την ενεργό δράση, αλλά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο παραμένει άσβεστη. Όπως και η συμπάθειά του για τον Άρη, όπως αποδεικνύεται.

Όπως θυμούνται οι… παλαιότεροι σε ανύποπτο χρόνο έχει δηλώσει ότι “από μικρός ήταν… Άρης”, αλλά πάντοτε, σύμφωνα με τον ίδιο έβαζε στην πρώτη γραμμή την επαγγελματική του ιδιότητα.

Μετά από πολλά χρόνια δεν αποκλείεται η επαγγελματική του ιδιότητα να συνδυαστεί με τον Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Αρη έχει συζητήσει το ενδεχόμενο με τον Νταμπίζα ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όμως πέρα από τα όποια σημεία αφορούν την τεχνική λειτουργία της κίτρινης ΠΑΕ (έχουν ανταλλάξει απόψεις και ιδέες για την γενικότερη ποδοσφαιρική λειτουργία της ομάδας), δεν μπήκαν σε… οικονομικές λεπτομέρειες μια και ο Άρης αντιμετωπίζει αντικειμενικά προβλήματα στο κομμάτι αυτό και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εγγυηθεί πολλά πράγματα.

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του είναι θετικός, αλλά όλα αυτήν τη στιγμή είναι ρευστά… Δεν παύει,όμως, να ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση για τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στον Αρη.

Σε κάθε περίπτωση, οι γνώσεις, η εμπειρία και οι γνωριμίες του Νταμπίζα μπορούν να συνθέσουν ένα πραγματικά ισχυρό και χρήσιμο “όπλο” για τον Άρη, εφόσον υλοποιηθεί η συνεργασία.

To Top