“Πρώτη” Πελεκάνου στο Παλέ!

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο 31χρονος γκαρντ τίθεται στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Δημήτρη Παπαδόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του προσεχούς Σαββάτου (29/09) είτε με τη Νέα Κηφισιά είτε με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων επέστρεψε χθες από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί για να μαζέψει τα πράγματα του και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Πελεκάνος προπονούταν το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ομάδα του Περιστερίου προκειμένου να διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να είναι έτοιμος όταν θα συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Θα χρειαστεί βέβαια ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στην καινούργια του ομάδα και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Αλεξανδρή. Διαθέτει όμως πολύ μεγάλη εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και μάλιστα στο πιο υψηλό επίπεδο και αναμένεται να εγκλιματιστεί γρήγορα στον Άρη.

Οι κίτρινοι έχουν κινήσει ήδη και τη διαδικασία έκδοσης του δελτίου του ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση Κυπέλλου.

To Top