Πήγαν για τον Μάντζιο… κόλλησαν στους κίτρινους

Την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε εκπρόσωπος της γαλλικής Νις (αγωνίζεται στο Σαμπιονά, με έδρα το καυτό «Ντι Ρέι»), ώστε να παρακολουθήσει και να βγάλει συμπεράσματα για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Εν αντιθέσει όμως με τις προθέσεις του, ο άνθρωπος της ομάδας από τη Νίκαια της Γαλλίας, φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τους παίκτες του Άρη.

Πώς να μη γίνει έτσι άλλωστε; Την ώρα που ο επιθετικός του ΟΦΗ προσπαθούσε να μας δείξει τις ικανότητές του στις… καταδύσεις, ορισμένοι παίκτες των κίτρινων έθελξαν με την εμφάνισή τους. Ονόματα ο σκάουτερ της Νις δεν είπε (ήταν ο γενικός διευθυντής της Ζουλιέν Φουρνιέ), αλλά δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να κάνει… focus κάποιος στους… Γιαννιώτα, Ουμπίντες, Φατί και Βελλίδη, οι οποίοι έκαναν αν όχι εντυπωσιακή, τουλάχιστον μεστή εμφάνιση και ξεχώρισαν στο γήπεδο.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η Νις στο γαλλικό πρωτάθλημα κυριολεκτικά παραπαίει, όντας προτελευταία έχοντας 11 βαθμούς (μόλις δύο πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας που βρίσκεται η Αζαξιό), ενώ το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τη Σεντ Ετιέν, τελειώνοντας το παιχνίδι με 8 παίκτες!

Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο ο μέχρι πρότινος βοηθός του απολυθέντος Ερίκ Ρουά (ο οποίος ξανάγινε γενικός μάνατζερ στο σύλλογο), Ρενέ Μαρσίλια.

Το ρόστερ της ομάδας από το Νότο της Γαλλίας, πλαισιώνουν ορισμένοι καλοί παίκτες όπως ο Φαμπιάν Μονσόν, ο Νταβίντ Οσπίνα, ο Φαμπρίς Αμπριέλ, ο Φρανσουά Κλερκ και ο Ερίκ Μουλουνγκί.

To Top