Στο ένα πόδι ο Σηφάκης και με πολλά… βάρη! (photogallery)

Όταν ο Μιχάλης Σηφάκης περπάτησε ξανά δίχως τις πατερίτσες, το είχε δηλώσει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook. Σήμερα όμως έσπευσε και να το δείξει, με φωτογραφίες που τα λένε όλα, αφού τον απεικονίζουν να στέκεται στο ένα πόδι και να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο!

Έχοντας το χαμόγελο της αισιοδοξίας ότι σιγά – σιγά επανέρχεται και θα βρίσκεται σε λιγότερο από δύο μήνες ξανά στην αγωνιστική δράση, ο αρχηγός του Άρη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο facebook, στην οποία στέκεται στο ένα πόδι, με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

H φωτογραφία είναι προφανώς τραβηγμένη στο κέντρο της Αμβέρσας, όπου βρίσκεται για να συνεχίσει τη θεραπεία στο χειρουργημένο γόνατό του. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε περνά πλέον στο παρελθόν, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής γκολκίπερ.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Σηφάκης ανάρτησε και άλλες φωτογραφίες, που τον απεικονίζουν να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του ποδιού του αλλά και της διατήρησης καλής φυσικής κατάστασης.

Εμείς, να του ευχηθούμε ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους και σύντομα να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα γάντια!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Μιχάλης Σηφάκης στο facebook:
{gallery}karaoglanidis/sifakis-fb{/gallery}

To Top