Πήγε σε 536 γήπεδα, επέλεξε το κορυφαίο και έγραψε βιβλίο!

Ο Φεντερίκο Ρότσο, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει επισκεφτεί 536 γήπεδα του πλανήτη, έγραψε βιβλίο και αποκάλυψε πιο ήταν το αγαπημένο του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Ιταλός Φεντερίκο Ρότσο έχει μία συνήθεια που πολλοί θα ζήλευαν. Να γυρνάει τον κόσμο, να επισκέπτεται γήπεδα και να βλέπει μπάλα!

Μέχρι σήμερα ο Ρότσο έχει επισκεφτεί 536 ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου, σε 35 διαφορετικές χώρες. Αριθμός απίστευτος, που του έδωσε αμέτρητες εμπειρίες για να μπορέσει να γράψει βιβλίο. «Ο κυνηγός των σταδίων», όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου, αποκάλυψε μιλώντας στην Daily Mail το καλύτερο από όλα τα γήπεδα που επισκέφτηκε, ψηφίζοντας το Σέλτικ Παρκ της Γλασκώβης.

«Χωρίς αμφιβολία, κυρίως για την ατμόσφαιρα, δεν μπορώ να μην πω το Σέλτικ Παρκ της Γλασκώβης. Θυμάμαι πως έχω βρεθεί σε αυτό το γήπεδο σε ένα Σέλτικ-Μίλαν 0-3 όπου είχε κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση ο Μάριο Μπαλοτέλι. Θυμάμαι πως στο τέλος του αγώνα και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η Μίλαν θα έπαιρνε μία σπουδαία νίκη, οι οπαδοί της Σέλτικ είχαν ανοίξει όλοι τα κασκόλ τους και τραγουδούσαν.

Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά έκλαψα επειδή μετά από μία βαριά ήττα με 3-0, οι οπαδοί της Σέλτικ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και στο τέλος προσκάλεσαν άπαντες να πιουν μαζί τους. Ήταν φανταστικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρότσο, ο οποίος έχει επισκεφτεί και τη χώρα μας και το γήπεδο το Καραϊσκάκη για αγώνα Champions League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από κάποια χρόνια.

To Top