ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάσα: “Έχω… ξεσπάσει στον Άρη!”

Απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή του να παίξει ποδόσφαιρο στον Άρη και την ζωή του στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Μίγκζεν Μπάσα σε εφημερίδα της Λοζάνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Μπάσα έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ελβετία, είχε αγωνιστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Λοζάνη και το καλοκαίρι υπήρξε ένα “φλερτ” με την ομάδα πριν τελικά καταλήξει στους κίτρινους.

Μετά από περισσότερους για 300 αγώνες στην Ιταλία “δεν έχω μετανιώσει καθόλου την επιλογή μου να παίξω στον Άρη”. Ο Μπάσα τόνισε πως “ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα, αντιμετωπίσαμε βατούς αντιπάλους και μετά ήρθαν τα ντέρμπι. Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και η ποιότητα ζωής στο πιο υψηλό επίπεδο. Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά πολύ όμορφο μέρος να ζεις και οι άνθρωποι εδώ είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ενθουσιώδεις και φανατισμένοι μέσα στο γήπεδο, αλλά σεβάσμιοι έξω από αυτό. Δεν έχω παρά μόνο θετικά να μπω για την εμπειρία μου μέχρι τώρα”.

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κόσμος του Άρη χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια. “Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά χαρούμενοι, γιατί η ομάδα επέστρεψε και παίζει ξανά τέτοια παιχνίδια. Από το ξεκίνημα της σεζόν το γήπεδο είναι μονίμως γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο. Ο Άρης είναι πολύ δημοφιλές σωματείο”, επεσήμανε ο Μπάσα.

Ρωτήθηκε για το σενάριο επιστροφής του στην Λοζάνη το περασμένο καλοκαίρι και απάντησε: “Δεν θέλω να πάω πίσω σε αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ έχω ξεσπάσει ποδοσφαιρικά”.

To Top