Πήρε… άδεια το Κλεάνθης Βικελίδης

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Superleague, πολιτικών μηχανικών και πυροσβεστών, βρέθηκε το πρωί στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους, ώστε να δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου στην έδρα του Αρη.

Οι έλεγχοι ήταν διεξοδικοί και λεπτομερείς. Είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τις 12 το μεσημέρι, όμως όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, άξιζαν τον κόπο, καθώς δεν διαπιστώθηκε η παραμικρή «ανορθογραφία».

« Το ”Κλ. Βικελίδης” παίρνει άδεια και είναι ίσως το μοναδικό γήπεδο που το πετυχαίνει μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια», είπε αρχικά στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού o σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Θανάσης Αθανασιάδης για να συνεχίσει: «Εγινε εμπεριστατωμένος έλεγχος, όχι με τα μάτια, αλλά επί της ουσίας και απεδείχθη πως το γήπεδό μας έχει πλήρη στατική επάρκεια.

Επιπλέον έγινε έλεγχος πυρασφάλειας, αλλά και από την αστυνομία σε ότι αφορά τις συνθήκες δημόσιας τάξης, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Πήραμε τις υπογραφές και το απαιτούμενο πιστοποιητικό και το θέμα τελειώνει πολύ πιο νωρίς από το τέλος του χρόνου, όπως είχαμε περιθώριο», κατέληξε.

To Top