Πήρε αυτό που ήθελε από την τηλεόραση

Ο Άρης είπε όχι αρχικά στην πρόταση της ΕΡΤ που έφερε στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρός του, Βασίλης Οικονομίδης, πήρε όμως αργότερα αυτά που ζήτησε και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια οι αγώνες των κίτρινων θα καλύπτονται από την κρατική τηλεόραση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης μίλησε στο PRESSARIS και εξήγησε γιατί είπε αρχικά “όχι” στην πρόταση που τέθηκε. “Αποφασίσαμε να απαντήσουμε αρνητικά γιατί από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έσπασαν την συμφωνία για κεντρική διαχείρισης παίρνοντας το 55% της πρότασης των 4,5 εκατ. ευρώ, θα έπρεπε ο Άρης και ο ΠΑΟΚ να πάρουν το 50% από τα υπόλοιπα. Δεν θα ήταν δίκαιο να πάρουμε λιγότερα χρήματα”, είπε ο κ. Δαμιανίδης και ψήφισε αρχικά αρνητικά στην πρόταση.

Ο Πανιώνιος και το Περιστέρι ψήφισαν λευκό και οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες υπέρ της πρότασης. Στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου οι κίτρινοι μπόρεσαν μέσα από επιχειρήματα να πάρουν αυτό που ήθελαν και να έχουν μια ικανοποιητική συμφωνία με το κρατικό κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ θα λάβουν το ίδιο ποσό, που είναι ανάμεσα στα 400 και 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

To Top