Η αθέατη πλευρά των… 100 λεπτών

Πολλά και χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη λήξη του… 100λεπτου  που έδωσε η μεγάλη ομάδα, απέναντι στους ενθουσιώδεις νεαρούς της Κ20, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 6-3 υπέρ των μεγάλων. Ποια ήταν όμως η… αθέατη πλευρά του οικογενειακου διπλού;

1. Ο Σάκης Τσιώλης είδε την ομάδα στα πρώτα δύο (από τα τέσσερα συνολικά) 25λεπτα που έπαιξε, να δέχεται δυο γκολ και να είναι πίσω στο σκορ με 0-2. Βέβαια, ο προπονητής του Άρη δεν προχώρησε στην χρησιμοποίηση όλων των θεωρητικά βασικών μαζί, ενώ έκανε και αλλαγές θέσεων σε παίκτες (το συνηθίζει ο Καρδιτσιώτης κόουτς) ώστε να δοκιμάσει, την ικανότητα ορισμένων παικτών και αλλού, όπως π.χ. τη χρησιμοποίηση του Παπαζαχαρία ως στόπερ.

2.
Η ραγδαία αλλαγή στην εικόνα της ομάδας και η βελτίωσή της, έπειτα από την είσοδο των Γιάκομπ και Καστίγιο στα δυο τελευταία 25λεπτα. Η ομάδα των “μεγάλων” άλλαξε άρδην αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ σκόραρε και έξι φορές (δύο ο Μεξικανός και ένα ο Ρουμάνος). Και οι δυο ποδοσφαιριστές μπορεί να μην έπαιξαν μαζί στο ίδιο χρονικό δάστημα, αλλά έδειξαν ιδιαίτερα ανεβασμένοι, είχαν όρεξη και μεγάλη διάθεση και έδωσαν ενέργεια στην ομάδα.

3. Ο προπονητής του Άρη δεν έδειξε ενδεκάδα -άλλωστε θέλει να βγάλει συμπεράσματα και στην προπόνηση της Παρασκευής- και περισσότερο δοκίμασε σχήματα και παίκτες, χωρίζοντας κάποιες ομάδες παικτών μεταξύ τους.

4. Ο Τσιώλης θέλησε να γίνει η προπόνηση υπό το φως των προβολέων, έτσι ώστε να αρχίζουν και να εξοικειωθούν οι κίτρινοι με τις συνθήκες του κυριακάτικου ντέρμπι, μιας και για πρώτη φορά θα κληθούν να αγωνιστούν φέτος νύχτα μέσα στο γήπεδό τους.

5. Το πάθος που έβγαλαν και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Πασιαλή, παίκτες με επαγγελματικό συμβόλαιο που ανήκουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Αγγελούδης, για παράδειγμα που σκόραρε κιόλας.

Διαβάστε εδώ τα στοιχεία από το φιλικό

To Top