Πήρε βαθμό ο Απόλλων στο Παγκρήτιο

Ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι μεταξύ Εργοτέλη και Απόλλωνα στην Κρήτη για την 16η αγωνιστική. Πέντε ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητοι για τέταρτο σερί ματς.

Στα αποδυτήρια έμειναν στο δεύτερο ημίχρονο Εργοτέλης και Απόλλων, καθώς ύστερα από ένα χορταστικό πρώτο μέρος, όπου έκλεισε με 2-2, το δεύτερο ήταν «φτωχό» και ύστερα λιγοστές φάσεις δεν άλλαξε κάτι στο σκορ. Δύο γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Πετρόπουλος, που έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη από ένα Μπαντιμπαγκά και Πελέ, οποίος σκόραρε και πάλι με φάουλ, για τους Κρητικούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος(90’ Παπαζαχαρίας), Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα(80’ Μπάρκογλου), Τσοκάνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόζο(46’ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις(55’ Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης(88’ Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος Τους 19 πόντους έφτασε στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης και τους 14 ο Απόλλων, μαζεύοντας έξι πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

To Top