“Παίχθηκε άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του Άρη, κάποιοι θέλουν να τον πάρουν για να τον ρίξουν!”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου αναφέρθηκε στα όσα δραματικά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την κατάσταση στην ομάδα και το τι πρέπει να γίνει: «Δυστυχώς την είχα προβλέψει αυτήν την κατάσταση. Αυτοί που θα ασχοληθούν με τον Άρη πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό, να υπάρχει ενότητα και να μην αναλωθούν σε αντιπαραθέσεις γιατί ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλους διαξιφισμούς».

Για τις καταγγελίες του Γιάννη Κωνσταντινίδη: «Θεωρώ πως παίχθηκε ένα άσχημο παιχνίδι στην πλάτη του Άρη με το θέμα του επενδυτή. Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε σκόπιμα. Προφανώς κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην θέση τους είτε για λόγους διαφήμισης είτε ακόμη ακόμη και για να αποκτήσουν πλούτο. Όταν βγαίνει ο Κωνσταντινίδης και λέει αυτά που λέει φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος για να βγάλουν κάποιοι χρήματα από τον Άρη ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είναι ο σύλλογος.

Για την γ.σ. της ΚΜΑ και το τί μέλλει γενέσθαι γενικότερα: «Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιοι που πιθανώς θα εμφανιστούν σήμερα διατεθειμένοι να εμπλακούν με την ομάδα το κάνουν γιατί θέλουν να ρίξουν τον Άρη στην Γ’ Εθνική. Ήδη αυτή η άποψη έχει αρχίσει να διοχετεύεται στον κόσμο. Δεν τους ενδιαφέρει αν κάποιοι έφτυσαν αίμα για την οικονομική εξυγίανση του Άρη. Αυτοί οι κύριοι, όμως, ξεχνούν ότι αλλάζει ο νόμος και ο Άρης θα πρέπει να μείνει στη Γ? Εθνική τρία χρόνια. Ξεχνούν επίσης ότι σε αυτήν την περίπτωση ο Άρης θα φορτωθεί χρέη του ερασιτέχνη ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πρέπει να γνωρίζει καλά ο κόσμος ότι αν ο Άρης πέσει θα αφανιστεί γιατί δεν έχει κάποιον παράγοντα τύπου Μελισσανίδη. Ο Άρης απαγορεύεται να χάσει την κατηγορία. Όποιος πάρει τα ηνία της ομάδας πρέπει να να βρει τρόπο να σώσει την ομάδα».

To Top