Πήρε… ρεβάνς και σήκωσε το πρώτο η Ρέιντζερς! (video)

Το πρώτο… στην Ρέιντζερς. Οι διαμαρτυρόμενοι επικράτησαν 1-0 της Αμπερντίν στο ουδέτερο «Χάμπντεν Παρκ» και κατέκτησαν το 28ο Λιγκ Καπ της ιστορίας τους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ταβερνιέρ στο 76’.

Ο Μπάριτσιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η αντίπαλη άμυνα δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» και ο 32χρονος μπακ-χαφ με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ρος, ο οποίος είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του.

Αυτό ήταν το 7ο ραντεβού τους σε τελικό Λιγκ Καπ, με τη Ρέιντζερς να μετρά πλέον έξι νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ παράλληλα πήρε εκδίκηση από την Αμπερντίν. Αφού είχε νικήσει 3-1 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Η Ρέιντζερς διεύρυνε το αήττητο σερί της με τον Βέλγο Κλεμάν στο τιμόνι της, αφού πλέον έχει 10-3-0 και δείχνει στην καλύτερή της φόρμα στη σεζόν, αφού όλα λειτουργούν… πρίμα εντός και εκτός συνόρων. Διότι έχει μειώσει στο -5 στο πρωτάθλημα από τη Σέλτικ, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Κέλτες, ενώ στο Europa League προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο.

To Top