Παρών ο Παπαγεωργίου στο All Star Game – Γαλατσόπουλος: «Το μπάσκετ είναι υγεία, είναι παιδεία»

Στη σπουδαιότητα του μπάσκετ εστίασε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, προλογίζοντας σήμερα, στο κλειστό της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης», τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το 26ο All Star Game.

Λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, στη 2η μέρα της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, τόνισε:

«Αυτή είναι η γιορτή του μπάσκετ. Είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε το γήπεδο της Καρδίτσας γεμάτο με οικογένειες και παιδιά. Το μπάσκετ είναι υγεία, παιδεία. Ευχαριστούμε που γεμίσατε το γήπεδο, οι αθλητές είναι οι ήρωες και οι Έλληνες και οι ξένοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, τον Δήμο, το Επιμελητήριο που στήριξαν το All Star Game. Φυσικά, για να γίνει μια γιορτή, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τη βιτρίνα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τα παιδιά του ΕΣΑΚΕ, τους ανθρώπους της Καρδίτσας και φυσικά τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος είναι η δύναμη της Καρδίτσας».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, με τη σειρά του, επισήμανε: «Το μπάσκετ, στο δικό μου μυαλό και καρδιά, είναι το καλύτερο άθλημα στην Ελλάδα. Είναι σπουδαίο να μπορούμε να προσφέρουμε χαρά και ένα κοινωνικό αποτύπωμα. Αν έστω και ένα παιδί, μετά από το All Star Game, ζητήσει μια μπάλα και θελήσει να παίξει μπάσκετ, εμείς θα έχουμε πετύχει το στόχο μας!».

Τιμήθηκαν, ακόμη, πριν από την έναρξη του αγώνα, μπαίνοντας στο Hall of Fame του ελληνικού μπάσκετ, ο άλλοτε πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλείου, του Αμαρουσίου, του Παπάγου, Τζον Κόρφας, ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, Σούλης Μαρκόπουλος και ο άλλοτε κορυφαίος σέντερ και πρόεδρος της ΚΑΕ Καρδίτσα, Γιάννης Μπουρούσης.

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), επίσης, βράβευσε τους Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη «έντυσαν» μουσικά το 26ο All Star Game, ‘ανοίγοντας’ τη 2η μέρα της διοργάνωσης στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης».

Η 2η μέρα του 26ου All Star Game άρχισε νωρίτερα το πρωί, με γιορταστική εκδήλωση η οποία έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της Καρδίτσας.

Στο event έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Χάρης Παπαγεωργίου, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης, αλλά και ο εμβληματικός για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης. Δεκάδες παιδιά, αλλά και ενήλικες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους, αλλά και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς, κερδίζοντας δώρα. Παρακολούθησαν, παράλληλα, και επίδειξη σωστικών μέσων από εθελοντές σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

To Top