Πήρε το βάπτισμα του πυρός και… τρέχει να προλάβει ο Φατί


Την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Σενεγάλης έκανε και ο Ρικάρντο Φατί, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Νότια Αφρική που έγινε στο «Moses Mabhida Stadium» της πόλης Ντέρμπαν. 

Ο μέσος του Άρη βρέθηκε αντιμέτωπος των Μπαφάνα – Μπαφάνα, αγωνιζόμενος επί 88’ (έγινε αλλαγή και στο σημείο αυτό πέρασε στο παιχνίδι ο Makhtar Thioune) στην εκτός έδρας ισοπαλία (0-0), έχοντας ως συμπαίκτη τον αδελφό του Ζακ Φατί.

Μετά το σημερινό παιχνίδι θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την έγκαιρη επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να είναι παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο. Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο Φατί θα είναι επιτυχία εάν προλάβει την προπόνηση της Παρασκευής στην οποία ουσιαστικά θα κάνει ένα χαλάρωμα, προερχόμενος από το παιχνίδι της Σενεγάλης και το μακρινό ταξίδι…

 To στιγμιότυπο είναι από το παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη στην πόλη Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Ο Φατί διακρίνεται με το γνωστό δυναμικό στιλ να προσπαθεί να σταματήσει τον αντίπαλο φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 19 της Εθνικής Σενεγάλης. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top