ΑΠΟΨΕΙΣ

Πήρε ψυχολογία και γίνεται… ομάδα μέσα από τα προβλήματα με “αποτύπωμα” Μάντζιου

Ο Άρης κάνει από σήμερα το “ταμείο” της ισοπαλίας (0-0) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κρατάει τα θετικά, “ζυγίζει” τα αρνητικά και συνεχίζει την πορεία του στον φετινό μαραθώνιο, μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα επί της ουσίας ήταν χθες… ανοιχτό βιβλίο με ξεκάθαρο “αποτύπωμα” της προπονητικής παρουσίας του Άκη Μάντζιου. Με απρόοπτα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όταν έχασε τον παίκτη-βαρόμετρο (Νταρίντα), αλλά και μια λύση μεσοαμυντικά (Τζούρασεκ), είχε ξεκάθαρο μεσοαμυντικό προσανατολισμό και έφυγε με την ισοπαλία από ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Μεσοαμυντικά ο Άρης λειτούργησε με αξιοπιστία, απειλήθηκε δυο με τρεις φορές, ενώ θα μπορούσε να είχε… αποδράσει με τη νίκη, εάν αξιοποιούσε τις λίγες του καλές επιθετικές αναλαμπές.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης δείχνει (μετά από μια περίεργη και… ελλειπή προετοιμασία) ότι μπορεί να γίνει ομάδα και έχοντας κερδίσει ψυχολογία να τραβήξει τον δικό της αγωνιστικό δρόμο, σε μια σεζόν που ξεκίνησε στραβά, αλλά ποτέ μην λες ποτέ…

Ο Μάντζιος μετράει πλέον μια νίκη και μια ισοπαλία, ρίσκαρε με την χρησιμοποίηση του Μοντόγια ως αριστερού μπακ, σίγουρα… χαμογελάει με την εμφάνιση του Βερστράτε (σε μια θέση που φώναζε ο Άρης για ενίσχυση) και όπως ομολόγησε ο ίδιος “κάθε μέρα που περνάει ο Άρης θα γίνεται και καλύτερος”.

Οι κιτρινόμαυροι βαδίζουν σε μια ιδιαίτερη και πολύπλοκη χρονιά, με μεγάλη πίεση μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες βδομάδες και η χθεσινη βραδιά προσθέτει “πόντους” σε ουσία και ψυχολογία…

Θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια…

To Top