ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πίεση μέχρις… εσχάτων ειδικά σήμερα!

Ένα στοιχείο που στην πορεία του αγώνα θα παίξει τον δικό του ρόλο, ειδικά αν ο Άρης μπορέσει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο είναι η αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ.

Ο αντίπαλος των κίτρινων έρχεται στο “ναό” του ευρωπαϊκού μπάσκετ με πολύ κακή ψυχολογία, μετρώντας μία νίκη σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Έχασε στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Πολωνία από την Ρόσα Ράντομ σε παιχνίδι που κρίθηκε μετά από τρεις παρατάσεις, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν υπάρχει κούραση, αν μη τι άλλο δεν υπάρχει υπάρχει φρεσκάδα.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, αρχηγός και καλύτερος αμυντικός του ΠΑΟΚ, μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι το ήδη σχετικά μικρό – και σίγουρα μικρότερο – ρόστερ του αντιπάλου έχει υποστεί ζημίες.

Οι κίτρινοι πρέπει να πιέσουν τους αντιπάλους τους όσο περισσότερο μπορούν από την αρχή ως το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουν επιπρόσθετη πίεση στους παίκτες του Μαρκόπουλου, ειδικά από τη στιγμή που αυτή η πίεση είναι κάτι που έχουν μάθει να κάνουν.

To Top