ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πίρσμαν και μεσοεπιθετικός οι επόμενες κινήσεις, ίσως και στόπερ

Η στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη στον Άκη Μάντζιου, μετά το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο, είχε ως συνέχεια την δυνατότητα να προχωρήσει ο Άρης (φυσικά με χαρακτηριστικά μεγάλη χρονική καθυστέρηση) στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, που είχε στα σκαριά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε χθες επικοινωνία με τον Άκη Μάντζιο προκειμένου να έχει μια εικόνα, με -όσο είναι δυνατόν αυτό- πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε τόσο μετά το παιχνίδι, όσο κυρίως χθες είναι η στήριξη του στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή, καθώς θεωρεί ότι οι ευθύνες του για τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο φτάνουν μέχρι ενός σημείου, τη στιγμή που έγιναν απίστευτα πράγματα στην Λαμία: απώλεια δυο των πέναλτι, λάθη βασικών παικτών, πολλές χαμένες κραυγαλέες ευκαιρίες.

Μέσα από τη συζήτηση που έγινε τονίστηκε και η απόφαση για επίσπευση των μεταγραφών. Ήδη από χθες οι κιτρινόμαυροι δρομολόγησαν την ολοκλήρωση δυο συμφωνιών: με τον Σέικ Ντουκουρέ (αμυντικό χαφ) και με τον Ζοάο Κλάους (φορ).

Οι επόμενες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν είναι με τον Μάρβιν Πίρσμαν, για μεσοπιθετικό και ίσως για στόπερ. Ο Βέλγος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και μένει να συμφωνηθεί και το αντίτιμο που θα πάρει ο ΠΑΣ για να τον αποδεσμεύσει και ο αριστερός μπακ των Ιωαννίνων θα συνεχίσει στην κιτρινόμαυρη ομάδα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Από κει και πέρα θα ενταθούν οι όποιες ενέργειες για να κλείσουν μέχρι τη Δευτέρα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, άλλοι δυο παίκτες για την θέση άμυνας και κυρίως του επιτελικού μέσου.

To Top