ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία με τον Ζοάο Κλάους για δανεισμό και οψιόν αγοράς

Την ώρα που ο Άρης περιμένει τον Σέικ Ντουκουρέ στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Ιβοριανό μέσο, πολύ κοντά να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα είναι και ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Ζοάο Κλάους, όπως αναφέραμε από χθες σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Όλα δείχνουν ότι το θέμα του Ζοάο Κλάους μπαίνει στην τελική ευθεία, με την “χρυσή τομή” ανάμεσα στον Άρη και τη Χόφενχάιμ να βρίσκεται σε μια συμφωνία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και την προοπτική οψιόν αγοράς.

Ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος (1.90μ.) αγωνίζεται αποκλειστικά στη θέση του φορ και ουσιαστικά ο Άρης τον αποκτά με σκοπό να διαδραματίσει ρόλο δίπλα στον Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Ο Κλάους έχει ιταλικό διαβατήριο από την πλευρά της μητέρας του και γερμανική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιάνος φέτος αγωνίστηκε στην Βελγική Σταντάρ Λιέγης – επίσης με την μορφή δανεισμού- σε 23 παιχνίδια είχε 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ επί της ουσίας “έφτιαξε” την καριέρα του με τη φανέλα της Λιντς Λασκ στο αυστριακό Πρωτάθλημα καθώς σε 61 αγώνες σημείωσε 24 γκολ, ενώ είχε προηγηθεί η θητεία του στη Φινλανδία με την Ελσίνσκι όπου σε 42 παιχνίδια σημείωσε 24 τέρματα. Ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της Χοφενχάιμ, έχοντας σε 27 παιχνίδια 6 γκολ.

To Top