Παίζει τα… ρέστα του! Οργιάζει ο μηχανισμός του χαλίφη για να βγει δήμαρχος το “καλύτερο παόκι”

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαναληπτικές εκλογές σε όλη την χώρα, με τα φώτα να πέφτουν στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην εκλογική “μάχη” Ταχιάου-Ζέρβα. Παίζει τα… ρέστα του ο ολιγάρχης επιχειρηματίας για να είναι ο κυρίαρχος στο “παιχνίδι”, οργιάζει ο μηχανισμός του χαλίφη για να βγει δήμαρχος το “καλύτερο παόκι”, ο “εκλεκτός Ζέρβας”.

Τις τελευταίες μέρες οι Θεσσαλονικείς έγιναν μάρτυρες ωμής, κυνικής… αβάντας στα όρια της “αγιοποίησης”, του Ζέρβα, ο οποίος αν και μέλος της δημοτικής παράταξης Μπουτάρη για αρκετά χρόνια, αφού παρουσιάζεται ως δια μαγείας… άφθαρτος (εδώ γελάνε και οι πέτρες) το μόνο “έργο” που έκανε στην πόλη ήταν να δηλώνει τα παοκτσήδικα αισθήματα του και το μένος του κατά του Άρη.

Όλη την εβδομάδα έγιναν φοβερά πράγματα συμβαίνουν με φόντο τις εκλογές, προκειμένου να “πριμοδοτηθεί” ο Ζέρβας και να εξελιχθεί ο ευσεβής πόθος τους (που έφαγε τα μούτρα του στο κιτρινόμαυρο ανάχωμα) “μια πόλη-μια ομάδα”!

Η… γραμμή δόθηκε από την κορυφή της πυραμίδας, εδώ και μερικές μέρες, με απίστευτες ιστορίες που ξεκινούν από το… περιπολικό δώρο (κάτι σας θυμίζει;) μέχρι την εντολή να ριχθεί στα… τάρταρα ο Ορφανός,για τα… μάτια του ανθρώπου που πιστεύουν ότι θα κάνει την “δουλειά”…

Τις τελευταίες ώρες προκύπτουν ένας βομβαρδισμός δημοσιευμάτων που επιχειρούν τον… άφθαρτο (αν και επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο!!!) Ζέρβα να το αγιοποιήσουν! Κυνικά δημοσιεύματα που δίνουν “γραμμή” να ψηφίζουν τον Ζέρβα, ο οποίος ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της κατασκευής με κρατικά χρήματα του κλειστού γηπέδου της Πυλαίας, έχει ζητήσει την διάλυση του Άρη και είναι κατά τα λεγόμενα των “αγιογράφων” το καλύτερο “παόκι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα… τηλέφωνα το τελευταίο 48ωρο χτυπούν ασταμάτητα με μόνιμη προτροπή: “η επιθυμία του… αφεντικού είναι ψήφος στον Ζέρβα”!

Δυστυχώς η πόλη βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο έλεος συμφερόντων που προκαλούν την νοημοσύνη και την ηθική των Θεσσαλονικέων! (ΘΥΜΗΤΕΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ)

To Top