Παίζεται μια θέση για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Οι δέκα από τις έντεκα θέσεις για την ενδεκάδα του Τριφυλλιού κόντρα στον Άρη έχουν “κλείσει” ενώ Σπυρόπουλος και Χουχούμης διεκδικούν την θέση στο αριστερό άκρο.

“Δίλημμα για μια θέση έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (22/10) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός από τη στιγμή που δεν έχει στην διάθεση του τους Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο έχει μόνο δυο παίκτες ως στόπερ και από εκεί και πέρα το μόνο του δίλημμα έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στα prasina nea, υπογραμμίζοντας ακόμη:

“Συγκεκριμένα ο 66χρονος τεχνικός φαίνεται, όπως έδειξε και στην τελευταία προπόνηση των πράσινων, να έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους 11 πράσινους που θα ξεκινήσουν κόντρα στον Άρη.

Ο Καρνέζης θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, ο Σεϊταρίδης θα παίξει στο δεξί άκρο και οι Πίντο, Βελάσκες θα είναι οι δυο στόπερ. Την θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης με τον Φερέιρα να προβληματίζεται για την κούραση του διεθνή άσου ο οποίος έχασε και πολλές προπονήσεις. Για αυτό και προσανατολίζεται να δώσει ευκαιρία στον 18χρονο άσο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Βιτόλο έχοντας δίπλα του τον Μαρίνο, δεν υπάρχει άλλωστε και άλλος από τη στιγμή που ο Βύντρα είναι τραυματίας και ο Βελάσκες θα παίξει στόπερ.

Ο Ζέκα αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι στο δεξί άκρο όπως και κόντρα στην Ξάνθη ενώ ο Κουίνσι θα επανέλθει και θα αγωνιστεί αριστερά. Ο Χριστοδουλόπουλος που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο ο οποίος θα είναι ο Τοτσέ.

Ο Σισοκό αναμένεται να μείνει στον πάγκο… πληρώνοντας την αργοπορία του και να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή στην διάρκεια του αγώνα”.

To Top