“Παίζουμε για την φανέλα που αγαπάμε”

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη δίνει έναν σημαντικό αγώνα την ερχόμενη Δευτέρα (19/05, 16:00) στο ΕΑΚ Σταυρούπολης κόντρα στον Άτλαντα Αθηνών, με τον νικητή να κερδίζει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος. Ο αθλητής των κίτρινων, Παναγιώτης Χρυσοβέργης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Baseline» στα «Α.Ν. 98,7) και μίλησε για τους στόχους του τμήματος αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που δίνουν χωρίς να λαμβάνουν βοήθεια από τον Α.Σ. Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά μιλώντας για την πορεία της ομάδας στον όμιλο του Βορρά είπε: «Τερματίσαμε στην δεύτερη θέση, χάσαμε μόνο από την Ίρις Καβάλας εκτός έδρας. Τελειώσαμε την κανονική περίοδο με μία εύκολη νίκη επί των Αργοναυτών Βόλου που είχαν πολλές απουσίες, αντιμετωπίζουν προβλήματα και τους αξίζουν συγχαρητήρια που μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι στο γκρουπ των θέσεων 3-5 και σκεφτήκαμε φέτος να παλέψουμε όλοι μαζί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Παίζουμε χωρίς προπονητή, είπαμε να το παλέψουμε, να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον στόχο. Πετύχαμε να βρεθούμε στην φάση των χιαστί αγώνων για το φάιναλ φορ και τώρα θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε κόντρα στον Άτλα Αθηνών».

Μιλώντας για το παιχνίδι της Δευτέρας είπε: «Με βάση τα στατιστικά και το γεγονός ότι τερμάτισε στην τρίτη θέση στον όμιλο του Νότου δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Σε ότι αφορά την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει από τον Ερασιτέχνη Άρη, ως τμήμα του ο Παναγιώτης Χρυσοβέργης τόνισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε καμία βοήθεια από τον Ερασιτέχνη Άρη. Από μόνοι μας, μέσω χορηγιών ή βάζοντας δικά μας χρήματα, καλύπτουμε τα έξοδα της ομάδας. Και είναι πολλά τα χρήματα που απαιτούνται για τον εξοπλισμό, τα καροτσάκια και τα ανταλλακτικά τους μιας και σε κάθε αγώνα φθείρονται. Η Ομοσπονδία μας καλύπτει τα οδοιπορικά. Παλεύουμε μόνοι μας, χωρίς να κερδίζουμε χρήματα. Το κάνουμε γιατί αγαπάμε το μπάσκετ, αγαπάμε την φανέλα που φοράμε και θέλουμε να παίζουμε για τον Άρη».

Ο αθλητής του Άρη κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για να τους στηρίξει (να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη): «Δυστυχώς κόσμος δεν έρχεται στα παιχνίδια, πέρα από τους δικούς μας ανθρώπους. Πολλοί δεν το γνωρίζουν ίσως. Μπορεί κάποιοι να έχουν και λανθασμένη εντύπωση, αλλά το μπάσκετ είναι γρήγορο, οι αγώνες έχουν ένταση και γίνονται ωραία παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σίγουρα».

To Top