Προσπάθειες για να ανοίξουν αύριο τα κολυμβητήρια!

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα τρία κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης (Ποσειδώνιο, Εθνικό, Νεάπολης), στα οποία μπήκε «λουκέτο» χθες θα επαναλειτουργήσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας υπάρχει στους ιθύνοντες, που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το θέμα.

Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, υπήρξε πολύωρη συνάντηση σήμερα το πρωί στο δημαρχείο, παρουσία του κ. Μπουτάρη, αλλά και άλλων αρμόδιων φορέων, με τον Δήμαρχο να δείχνει καλή διάθεση να βοηθήσει. Μάλιστα, με δική του πρωτοβουλία ήρθε σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα, προκειμένου να δοθεί μία αναστολή, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό, αλλά και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο τελευταίος θα βρεθεί αύριο νωρίς το πρωί στο Ποσειδώνιο, όπου σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του υγειονομικού, θα κάνουν ελέγχους στο νερό, στις εγκαταστάσεις κ.τ.λ., ώστε να συγκεντρώσουν τα στοιχεία, που χρειάζονται, και να ετοιμάσουν έναν νέο φάκελο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες περί λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας να επαναλειτουργήσουν τα κολυμβητήρια, αφού ούτως ή άλλως για το σαββατοκύριακο υπάρχουν προγραμματισμένοι κολυμβητικοί αγώνες.

To Top