“Παίζουμε σε μια από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος με μια πολύ δυνατή ομάδα”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο μια πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει μια από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε ομάδα το προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο. Ένας αγώνας ΠΑΟΚ – Άρης είναι πάντα ιδιαίτερος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και πως θα μπορέσουν οι παίκτες να βρουν και να διατηρήσουν τον ρυθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ομάδες. Είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια τις αδυναμίες και τα προτερήματα των ομάδων, βλέπουμε διαρκώς καινούρια πράγματα και προσπαθούμε να τα προσθέσουμε μέσα στη δική μας προετοιμασία για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία καυτή έδρα, από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος και με μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή και πολύ διαφορετική από πέρσι. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα και από την αμυντική του προσπάθεια ξεκινά για να πάρει κι αυτό που θέλει και στην επίθεση».

«Ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, έχοντας και την κούραση από το παιχνίδι της Σμύρνης, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση την οποία θα την έχουμε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, που έχουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξη ο κόουτς του συμπολίτη.

To Top