“Καλοδουλεμένη ομάδα ο Άρης, με αρχές και σκεπτικό που τηρεί κατά γράμμα”

Ο Κώστας Κακαρούδης ένας από τους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο “αιωνίων” χαρακτήρισε τον Άρη καλοδουλεμένη ομάδα με αρχές και σκεπτικό, το οποίο ακολουθεί κατά γράμμα.

Ο 31χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή μετά την σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Σμύρνη, αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχνάμε γρήγορα, είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά αποτελέσματα και να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, όπως συμβαίνει τώρα με το ντέρμπι με τον Άρη, γιατί έτσι θα πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα και ελπίζω και ακόμη περισσότερο.

Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που πάντα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους, οπότε το περιμένω κι εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου και σίγουρα πάμε για τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στο πάθος, στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο Άρης είναι καλοδουλεμένη ομάδα, φαίνεται αυτό στο γήπεδο, έχει αρχές και σκεπτικό που το ακολουθεί κατά γράμμα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος για μας».

To Top