Πρίφτης: “Ο αντίπαλος μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη”

Έτοιμος για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο ντέρμπι είναι ο Άρης σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη που τόνισε ότι η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους για τη νίκη.

Η σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση για την πόλη και τους οπαδούς των δύο ομάδων. Αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο σε όλους μας για να παλέψουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως, είναι μία αναμέτρηση όπως οι υπόλοιπες 26 της κανονικής περιόδου και θα την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που θα δείξουμε σε κάθε αντίπαλο».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Τα λάθη του αγώνα, η συγκέντρωση και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος».

Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ισχυρή ομάδα, μία ομάδα EuroCup με βαθύ ρόστερ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για την εποχή. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό το ματς».

Πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Οι σωστές αποφάσεις την ώρα του αγώνα είναι ένα από τα πρώτα «πρέπει» για μας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι μας».

To Top