ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίζουν με τα νεύρα μας: Σχεδιάζουν επανέναρξη της Φούτμπολ λιγκ από την… 6η αγωνιστική!

Παίζουν με τα νεύρα μας στη Φούτμπολ λιγκ το μεγαλείο σου. Από το… πουθενά, πάνε την επανέναρξη στην 6η αγωνιστική, εάν ισχύουν οι πληροφορίες από την Αθήνα. 

Είναι οριστικό πλέον ότι αγωνιστική δράση δεν θα έχει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού όπως… ποστάρισε ο Κουτσοκούμνης στο facebook… «δεν έχουμε χρόνο για άμεση εκκίνηση».

Ετσι λοιπόν, η Φούτμπολ λιγκ θα ξεκινήσει (Θεού θέλοντος και Δ.Σ. επιτρέποντος) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/11), όπως αναφέρει το mikriliga.com.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα αποφασιστεί και η αγωνιστική από την οποία θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Και εδώ συμβαίνει το εξής οξύμωρο! Υπάρχει σκέψη το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε (3η αγωνιστική) αλλά από την 6η!!!

Σκέψη που στερείται λόγου, αιτίας και… λογικής, αφού η Φούτμπολ λιγκ δεν έχει τηλεοπτική «στέγη» για να υπάρχει «θέμα», όπως έχει η Σούπερ Λιγκ με τη NOVA.

Η αλλαγή του προγράμματος, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος θα αποτελέσει ακόμα μια «σκιά» στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μια… αλχημεία που πλήττει τη λίγκα. Μια απόφαση που σηκώνει πολλα ερωτηματικά!

Η λογική που μάλλον λείπει από την Ενωση της Β’ Εθνικής επιβάλλει για την αξιοπιστία της φετινής «κούρσας» να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε. Από την 3η αγωνιστική.

To Top