ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όταν ο Αυτοκράτορας “σκοράρει” στην τέχνη!

Το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη και ο Αυτοκράτορας συμμετέχει ενεργά και υποστηρικτικά στις παράλληλες εκδηλώσεις της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

“Το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ζωντανό κύτταρο της αθλητικής και κοινωνικής ζωής της πόλης μας, συμμετέχει ενεργά και υποστηρικτικά  στις παράλληλες εκδηλώσεις της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της HELEXPO.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 03.12.2016 στις 17:00 και κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ για το πρωτάθλημα Ελλάδος, οκτώ καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., θα φιλοτεχνήσουν, εντός του αγωνιστικού χώρου, πίνακες ζωγραφικής σχετικούς με το μπάσκετ, όπως το αφουγκράζεται και το εισπράττει η σύγχρονη τέχνη.

Εντός του Δεκεμβρίου του 2016 οι πίνακες αυτοί θα εκτεθούν στους χώρους του Μουσείου, θα πωληθούν, και τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν, ως ενίσχυση, στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ με αμαξίδιο”.

To Top